Boka din lokal

Behöver ditt företag eller organisation en lokal för ett event eller en tillställning?

Ta reda på mer vilka möjligheter som finns att boka lokal via oss på Event Creators.

Kontakta oss för att boka

Att ge våra kunder förstaklassig service är för oss lika självklart som att andas. Om du har frågor eller funderingar angående lokalhyrning så tveka inte att höra av dig till oss på info@eventcreators.se. Vi lovar att återkoppla till dig så snart vi kan.

Hyra lokal för ditt företag

Med Event Creators kan du enkelt hyra lokal när ditt företag eller ditt sällskap behöver det. Oavsett om ni planerar att ha årets fetaste party, kickoff, konferens, föreläsning eller workshop så kan vi tillsammans med er ordna en lokal som passar just era behov och önskemål. 

Vi ger även tips och råd kring vad ni bör tänka på när ni väljer lokal. Allt ifrån storlek och läge till grundbelysning, inredning och restaurang. Att boka lokal kan i vanliga fall ofta vara en långdragen process. Men med oss kan du vara säker på att hela processen från inledande kommunikation till färdig bokning sker med maximal effektivitet och klarhet.

Hyr din drömlokal

Dina drömmars lokal är bara några få klick bort. När du bokar med oss får du en leverantör som tar din unika vision och ditt event på största allvar. Vi vet att lokalen där ditt evenemang ska äga rum gör all skillnad för helhetsupplevelsen: från de små detaljerna till de stora penseldragen. Är ni ett småföretag eller kanske ett stort kompisgäng? För oss gör det ingen skillnad, vi är mästare på att anpassa oss utefter kunden. Tillsammans med Eventcreators hittar ni en klockren eventlokal där minnen för livet kommer skapas.