Boka konferens

Önskar du och ditt företag boka en konferens utöver det vanliga? Vi säkerställer att er konferens blir en succéupplevelse som inspirerar och ger ny och långvarig energi till alla i företaget.

Mingel och event

En lyckad mingel-afton kan ge såväl fantastiska minnen för livet som nya ovärderliga branschkontakter. På Event Creators Sweden lever vi för att anordna exceptionella och skräddarsydda helhetslösningar, och vi säkerställer att ditt event inte blir ett undantag. Planerar ni ett större mingel med festkänsla eller kanske ett lite mindre event för ett fåtal personer inom ert yrkesområde? Kontakta oss så hjälper vi er med allt, och lite till, som rör ert evenemang.

Konferenspaket

Vill du och ditt företag boka en oförglömlig konferens? Tillsammans med oss på Event Creators Sweden ser vi till att er konferens blir en succéupplevelse som inspirerar och ger ny och långvarig energi till alla i företaget. Låt oss hjälpa er med allt ifrån en lämplig lokal, en modern anläggning och service som överträffar. 

Oavsett om ni planerar en mindre videokonferens eller en större konferens med många deltagare så möter vi era behov och er konferensdröm. När ni jobbar med oss skräddarsyr vi det perfekta konferenspaketet tillsammans som ett team, och utlämnar inga detaljer till slumpen. Kort och gott, vi vill att du och ditt företag ska få vara med om er bästa konferens hittills!

Boka en oförglömlig konferens

När det äntligen är dags att boka en konferens kan vi både uppfylla och överträffa era specifika önskemål. Vi lyssnar till era behov med skarpa öron och hjälper er sätta ihop ett konferenspaket som du och alla dina medarbetare kommer att älska.