Event i världsklass

Event Creators sweden startades för att du ska kunna skapa, boka och uppleva events på bästa möjliga sätt. Vi är ett litet team som arbetar för att möjliggöra evenemang som ger dig underbara minnen för livet.

Storyn bakom Event Creators sweden

Efter många år inom restaurangbranschen upptäckte vi ett problem. Vi insåg att mycket tid går till spillo för att ta fram offerter inför en fest eller annan tillställning. Det ska mailas fram och tillbaka och därtill måste ofta onödigt långa kundmöten genomföras. I många fall blir denna process så pass utdragen att evenemanget aldrig blir av. Och boven i dramat är inte sällan att det tar lång tid att bestämma prisnivåer. 

Detta skapar frustration hos båda parter, och relationer som hade kunnat blomstra till fullo tar istället skada. Vi har sett det hända många gånger, och därför kände vi att det var dags att göra något åt det.

Att skapa ett lyckat event ska vara löjligt enkelt

År 2018 började vi så ett kreativt frö som byggde på följande vision: Företag och privata kunder ska kunna skapa sitt dröm-evenemang med ett par knapptryck. Inte nog med det, vi ville i samma veva också hjälpa restauranger, underhållare och andra tjänsteleverantörer att synas på riktigt. Med en enda plattform ville vi förena människor som kan bidra till ett riktigt lyckat event

På Event Creators Sweden lever vi under mantrat “Mindre tid åt att skapa event, mer utrymme för glädje”.

Vi tror på samarbete, och att mötas genom hjärtat. För det är då vi skapar goda relationer som håller länge, och fantastiska minnen som ekar i evighet och stärker gemenskapen. För i slutändan är det relationerna som bygger ett stabilt, välmående och hållbart samhälle, både privat såväl som inom näringslivet.

Våra partners

För att du ska kunna uppleva så klockrena event som möjligt samarbetar vi med ett par fantastiska festfixare. Är ert företag intresserad av att vara en del av festligheterna? Hör av dig till oss så ser vi vilka möjligheter som finns.

Bli partner

subtopia-logo roundtable-logo-sverige nordrest-logo ladies circle logo