FAQ - Vanliga frågor och svar

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder er tjänster/upplevelser/aktiviteter för både privatpersoner såsom företag. Det kan handla om en AW, ert bröllop, konferens, olika jubileum, högtider eller en konsert för dig och din vän/vänner med mera. Exempel på vad du kan boka är lokaler, mat- och dryckespaket, musiker, artister, underhållare, teknisk utrustning (mikrofon/trådlös mikrofon, högtalare, belysning), stylister, fotografer med mera.

Kan jag välja både ett färdigt paket och skapa ett eget?

I uppstarten av denna bokningsplattform erbjuder vi er att skapa ert eget upplevelsepaket (t.ex. du bokar en festlokal med mat- och dryckespaket med någon form av aktivitet samt en underhållare). Inom kort kommer du/ni även att kunna boka färdiga evenemangspaket.

Behöver jag begära en offert för kostnaderna för era tjänster?

Nej, det är just det du slipper med hjälp av denna bokningsplattform. Du behöver inte begära en offert eftersom vi förhandlar direkt med de lokaler/restauranger, underhållare och serviceleverantörer för att ge dig det bästa priset.

Hur kan jag boka era tjänster?

Du bokar snabbt och enkelt våra tjänster online på vår användarvänliga webbplats. Välj helt enkelt de tjänster du önskar. OBS! Inom kort kommer du även kunna välja färdiga paket.

Följ de enkla stegen för att slutföra din bokning.

Vad händer om jag behöver avboka mitt evenemang?

Vi förstår att oväntade händelser kan uppstå! Vi har en tydlig flexibel avbokningspolicy som du bör ta del av innan du slutför din bokning. Se under rubriken Köpevillkor på vår första sida. Vid särskilda omständigheter kontakta kundservice så ser vi över möjligheten att avboka utom våra köpevillkor.

Hur långt i förväg behöver jag boka era tjänster?

Vi rekommenderar att du bokar våra tjänster så tidigt som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. Du kan boka evenemang/aktiviteter/upplevelser/festlokaler med mera fem dagar före utsatt datum vid tillgänglighet. Kontakta kundservice för önskemål med kortare varsel.

Vilka platser/underhållare samarbetar ni med?

Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer som kan erbjuda er både små, mittemellan och större evenemang. Ni finner allt från en upplevelse på en mindre och intim plats till stora konferenscenter. Vi arbetar för att hitta den perfekta lösningen för just din/er upplevelse.

Erbjuder ni några speciella paket eller kampanjer?

Inom kort kommer vi att kunna erbjuda speciella paket och kampanjer. Följ oss för att hålla er uppdaterade!