Om oss

Eventcreators Sweden växte fram ur drömmen om att förenkla processen att boka evenemang. Efter många års erfarenhet i event- och underhållningsbranschen såg vi behovet att skapa ett bokningssystem som gör det enklare och tydligare för både kunden och leverantören.

Med hjälp av detta system har vi kapat den krångliga och ofta långa offertproceduren. Du som kund bokar nu istället ditt event med bara några få klick och systemet visar dig en direkt prisbild, tillgänglighet och vad som erbjuds. Du behöver inte längre maila fram och tillbaka med leverantören för denna information. Systemet tar dig enkelt genom hela bokningsprocessen från bokning till betalning.

För er som leverantör når ni snabbt och tydligt ut till era kunder vad ni har att erbjuda. Systemet ger automatiskt kunden den information som behövs och ni sparar både tid och energi. Systemet sköter bokningsproceduren åt er och ni kan fokusera på att ta hand om och ge kunden en fin och professionell upplevelse när de väl anländer. Då systemet sköter bokningen minskar antalet mänskliga fel och både leverantör och kund få rätt information vid rätt tillfälle.

Skaparna bakom Eventcreators

Johan Rönnback 25 år inom Restaurang, event och underhållningsbranschen

Jag har alltid brunnit för att skapa en så bra upplevelse som möjligt för kunden. Detta genom att göra det så enkelt som möjligt att boka sitt event, ge en god och professionell service och minnesvärda stunder. Jag älskar att vara spindeln i nätet och skapa kontakter med såväl leverantörer som kunder för att skapa fler drömmar och upplevelser.

Thomas Eriksson 25 år inom systemutveckling

Finns den perfekta skrivna koden? Förmodligen inte men jag har alltid strävat efter att hålla en bra struktur där kod ska vara enkelt att uppdatera och fungera över lång tid. Att utveckla en site för event har sina utmaningar men här hoppas jag att vi har hittat en bra balans mellan funktionalitet och användarvänlighet. Vi har haft leverantör och kund i fokus för att ge våra besökare fantastiska minnen för livet genom enkel bokning av ibland komplexa eventbokningar.

Vill du veta mer om företagsevent?

Att planera in ett viktigt event för företaget är ett stort beslut men ingen liten småsak. På Event Creators Sweden tar vi evenemang på fullaste allvar, men med glimten i ögat. Oavsett om ni ska planera in ett litet eller ett stort evenemang så kan vi hjälpa er med allt från maten till underhållningen. Hör av dig till oss med dina önskemål så svarar vi så snabbt vi kan!